fbpx
_95A5118

om oss

ink_grå

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til InteriørKollektivet. Vi er her for å hjelpe deg med å skape ditt hjem, finne ditt miljø og gjøre det sammen. Vi selger ikke én stil; vi bruker deg som utgangspunkt for prosjektet og jobber med å bruke dine ønsker, behov og personlighet for å finne de løsningene som passer deg og ditt hjem best. 

hvorfor velge InteriørKollektivet?

Vi legger vår sjel i at du skal føle deg godt ivaretatt når vi jobber med deg. Med den unike kombinasjonen av interiørarkitektur, design og styling ønsker vi at du skal føle du får noe ekstra når du velger å jobbe med oss. Vår lidenskap er å skape ditt hjem sammen med deg og vil derfor involvere deg på flere stadier i prosessen. Dette mener vi gir deg det mest autentiske hjemmet tilpasset deg. Vi vil ha et dedikert fokus på å finne de riktige løsningene for deg som er både tids- og kosteffektivt.

HVA BETYR KOLLEKTIVET?

For oss betyr kollektivet det å være samlet; kollegaer, samarbeidspartnere og nærområdet.

HVORDAN JOBBER VI?

InteriørKollektivet hjelper deg med ditt drømmehjem! I et prosjekt har vi fokus på dine ønsker, behov og personlighet. Vi finner deretter løsninger, muligheter, soner og bruk av rommet. Det seg være oppsett av vegger, trapper og romfordeling. Samtidig som vi har fokus på detaljene som skaper helheten; fargene, tekstilene og belysningen. Så elsker vi å dekorere med planter!

Vi liker å ha det store overblikket, se på de gode og praktiske løsningene til hjemmet ditt. Allikevel er form, farge og detaljer vårt hjerte nær. Vi fokuserer mye på å hjelpe mennesker med å finne sitt miljø, sin ikigai i hjemmet. Du skal ikke føle deg overkjørt av våre meninger, men se på de som et verktøy til å ta de beslutningene som føles riktig for deg. Vi kommer til å guide og veilede deg med vår kunnskap og erfaring, så ingenting blir overlatt til tilfeldigheter, men er en del av en hel og komplett løsning!

ink_grå

Cecilie Marø Høiback

Medeier, "daglig-gleder" og interiørdesigner

Jeg er utdannet med en bachelor i interiørdesign fra England og har siden 2017 drevet eget firma som boligstylist og interiørdesigner. I 2022 traff jeg Pernille og i 2023 skapte vi InteriørKollektivet sammen og det føles som magi; en hverdag å glede seg over.

Det beste med jobben er å få møte så mange forskjellige mennesker og hjelpe dem med å skape sitt miljø, å tørre å gjøre interiøret personlig. Jeg liker å utfordre deg litt på ting du ikke har tenkt over eller tror du ikke liker. Ofte kommer det gode resultater og positive opplevelser ut av en sånn prosess. Denne prosessen tar jeg også med meg i min egen hverdag; som bedriftseier, designer og innen selvutvikling. Jeg elsker vekst og utvikling og at jeg får kose meg med jobben min hver dag.    

KOLLEKTIV for meg betyr samhold, samarbeid, teamwork, å inkludere; kolleger, kunder, samarbeidspartnere og å skape en synergi på tvers av bransjer og tjenester.

Det er å finne glede i å skape noe med flere og det er også å klare å skape store gleder av små ting; som gir hverdagsglede. 

Det er å dele, drøfte, skape og ikke minst å tørre. Tørre å skape det du brenner for; hjemmet ditt, hverdagen din eller å drømme om en reise, et liv et hjem…..  

ink_grå

Pernille Arvesen

Medeier, "prosjekt-gleder" og interiørdesigner

Før jeg traff Cecile og vi startet InteriørKollektivet sammen i 2023, så drev jeg mitt eget boligstyling firma i over 10 år; så jeg har lang erfaring som interiørkonsulent og boligstylist. 

For meg er orden og oversikt en stor faktor for å trives i hverdagen; både på jobb og hjemme. Det faller seg naturlig at jeg derfor har en forkjærlighet for å rydde, organisere og skape orden og gode systemer. Jeg trives aller best når det er ordentlig og pent rundt meg. Da jobber jeg mest effektivt.

Jeg anser meg selv som en kreativ sjel og er veldig glad i farger, struktur, mønster og tapet. 

Videre så liker jeg å bli utfordret og jeg liker også å utfordre kundene mine med å finne sin egen stil – ikke bare gå for det trygge og “kjedelige”.

KOLLEKTIV for meg er de små tingene i hverdagen. Det kan være et nytt strikkeprosjekt, ringe mamma, kjøre barn til trening, sy eller gå en tur. Små hverdagsgleder som betyr mye både for meg og mine, i mitt “kollektiv”.

Samtidig er det å skape og bygge bedrift kjempespennende! Cecilie og jeg utfyller hverandre på mange måter; vi drøfter, inkluderer, designer og ikke minst skaper vi hverdagsglede – både for kundene våre og oss selv!

ink_grå

Noe du lurer på?  Ta gjerne kontakt med oss på:

epost: post@interiorkollektivet.no

tlf: 93816526

eller kontakt oss her:

ta kontakt

20
ink_grå

kjøp rommets stil:

romantisk soverom

Beskrivelse om rommet og stilen…