fbpx

Kjøpsbetingelser

 

MARBACK INTERIØR AS  |   Org nr 915 487 556
Vollsveien 182, 1359 Eiksmarka

FAKTURAADRESSE
Vollsveien 182, 1359 Eiksmarka

KUNDESERVICE
post@interiorkollektivet.no

 

GENERELT
Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du disse vilkårene. Vilkårene gjelder for privatkunder i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning).

PRISER
Prisene er inklusive merverdiavgift og det vil gå tydelig frem i kjøpsprosessen hva som er moms og eventuelt andre avgifter. Alle prisene er i Norske Kroner (NOK). Produktene er i all hovedsak med 25% MVA.
Vi tar forbehold om skrivefeil.

BETALING
Betaling er mulig i NOK. Tilgjengelige betalingsalternativ er via BAMBORA som tilbyr kort, faktura, delbetaling og VIPPS. Beløpet blir trukket eller faktura/delbetaling aktivert i det varen(e) sendes. Vær oppmerksom på at vi ikke kan akseptere kontanter eller sjekker som betaling i nettbutikken. Pengene blir belastet ved utsendelse av varen(e). Ved Gavekort blir pengene trukket ved kjøp i nettbutikken og er gyldig i 1 år.

MOTTAK AV PRODUKTENE
Etter at du har mottatt bekreftelse av booking, må du så snart du har anledning og innen rimelig tid, undersøke om du har fått det du faktisk har bestilt eller om det har skjedd feil eller mangler. Ta kontakt med oss hvis noe er galt, og vi vil finne den beste løsningen!

GARANTI OG REKLAMASJON
Dersom en vare har feil eller mangler kan du enten kreve prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til Forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du mottok varen. For å kunne gjøre en mangel gjeldende må vi få beskjed i rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget feilen. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om Forbrukerkjøp (Forbrukerkjøpsloven). Ved eventuelle tvister følger Marback Interiør AS Forbrukertvistutvalgets avgjørelser. Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Dersom tjenestene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen eller at kjøpet heves. Marback Interiør AS kan alltid forlange at kjøpet heves fremfor feilretting. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

LEVERANSER
Ordrer plassert før 12.00 behandles på samme dag og leveres vanligvis i løpet av 1-3 dager. Leveransen skjer direkte til den adressen du har angitt ved bestilling

ANGRERETT
Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder 14 dager fra bestillingstidspunktet. For å benytte dette må du kontakte oss på e-post [post@interiorkollektivet.no], og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar forespørsel om retur. Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler, ta kontakt med Forbrukerrådet.

PERSONVERN
Personopplysningene dine er trygge hos oss, og behandles etter bestemmelsene i Lov om behandling av personopplysninger. Vi vil ikke dele dine personlige informasjon til tredjepart.  Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss på post@interiorkollektivet.no

20
ink_grå

kjøp rommets stil:

romantisk soverom

Beskrivelse om rommet og stilen…