fbpx
36
ink_grå

boligstylingtjenester 

pakker og priser

vi hjelper deg med å selge din bolig

delstyling

Ønsker du hjelp til å style deler av boligen til fotografering og visning? 

Vi kommer først på en befaring der vi sammen går gjennom hva du må forberede. Vi kommer så tilbake og styler rommene som avtalt før fotografering. 

Her er boligen i utgangspunktet møblert med dine møbler. Vi kommer med tilbehør etter behov, som for eksempel pledd, puter, tepper, bilder, belysning og småmøbler(sofabord, nattbord, osv).

PRIS; 200,- pr kvm

Tillegg
– Større møbler (spisebord, spisestoler, kontormøbler, sofa osv)
– Om det er mer en 20 meter å bære
– Etasjer uten heis
– Uteplasser
21
30

fullstyling

Dette er for deg som har en tom bolig som trenger alt. 

Her kommer vi hjem til deg og går gjennom boligen i forkant, for å kunne planlegge best mulig resultat. 

Vi tar med alt til alle rom og styler det etter stil og målgruppe. 

PRIS; 350,- pr kvm

Tillegg
– Om det er mer en 20 meter å bære
– Etasjer uten heis
– Uteplasser

ministyling

Inntil to timer “hands-on” før foto

Er du litt usikker og overveldet over alt som skal fikses til foto, hva og hvordan?

Vi kommer tilbake til deg etter veiledning og hjelper deg med å sette opp styling med kun dine ting før foto

veiledning før foto

For deg som ønsker en gjennomgang av hjemmet ditt i samråd med en boligstylist. 

Hvis du ønsker å ordne alt av forberedelser, kan vi hjelpe deg på vei. 

Du booker en time hos oss og en av våre erfarne konsulenter kommer hjem til deg og ser over boligen din. 

Du vil få konkrete tips og råd, slik at du på best mulig måte kan klargjøre for salg. Bør noen møbler flyttes ut? Skal noe males? Hvilke rom er viktigst å fokusere på? Hvordan kan rommene presenteres best mulig? 

Alt dette og mye mer kan vi hjelpe deg med på en veiledningstime.

skal du selge boligen din?

En god styling av boligen før salg kan være avgjørende for å oppnå høyest mulig pris i første salgsrunde. Et godt førsteinntrykk er viktig for å hente inn potensielle kjøpere, og interiøret skal vise frem potensialet som ligger i nettopp din bolig. Vi hjelper selgere i Oslo, Akershus og sentrale deler av Østlandet med å skape en lun og visuelt slående atmosfære i sin bolig, og samarbeider også med meglere.

HVORFOR DU SKAL VELGE BOLIGSTYLING? 

Et godt førsteinntrykk når man skal kjøpe bolig er svært viktig, og gode bilder av boligen gir større oppmerksomhet når boligen legges ut. Det er derfor svært viktig at boligen vises fra sin beste side og de unike løsningene presenteres visuelt slående. Du vil derfor oppnå høyere pris, få solgt raskere og få større oppmerksomhet når boligen presenteres fra sin aller beste side. 

HVA ER BOLIGSTYLING?

Boligstyling begynner alltid med et hjemmebesøk der vi sammen går gjennom boligen og ser på dagens løsninger. Det er svært viktig at vi ikke fokuserer på hvordan du har det men hvordan kjøper kan få det hvis de kjøper nettopp din bolig. Når vi så har gått over boligen vil du enten skrive ned våre råd selv eller så sender vi deg en rapport i etterkant med anbefalte endringer. Deretter kan du enten style boligen selv eller så kommer vi og hjelper deg. Du kan også låne interiør og småmøbler. Les mer om våre pakker under.

HVA GJØR EN BOLIGSTYLIST?

Vi hjelper boligeiere med å oppnå størst mulig interesse for sin bolig ved salg. Vårt mål er å presentere boligen fra sin beste side når du skal selge, og gi potensielle kjøpere en ide om hvordan de kan få det i sitt nye hjem. Det er viktig at stylingen gir et nøytralt men innbydende bilde av din bolig for å nå flest mulig i presentasjonen av boligen.

FRA ET SALGSOBJEKT – TIL ET HJEM

Har du akkurat kjøpt ny bolig? Ønsker du å gi din nåværende bolig en oppfriskning? Vi hjelper deg også med å innrede ditt hjem. Det er lett å sette seg fast i alle tankene når man skal pusse opp og vi vet at mange sliter med å få tiden til å strekke til. Derfor tilbyr vi interiørveiledning til deg som ønsker å løfte ditt hjem og få innspill til praktiske og funksjonelle løsninger. 

20
ink_grå

kjøp rommets stil:

romantisk soverom

Beskrivelse om rommet og stilen…